Vraag advies aan

Heb je een accountantskantoor en wil je graag de dienstverlening uitbreiden?

Als accountant ben je van onschatbare waarde voor iedere ondernemer. Je bent een vertrouwenspersoon, steun en toeverlaat in één. Je hebt een antwoord op alle vragen over financiën of administratie en je kijkt naar hoe betrouwbaar de jaarrekening van een bedrijf is. Daarnaast let je erop dat overheidsuitgaven goed verantwoord worden.

Wat doe je met de financiële planning van ondernemers? Wat moeten zij regelen voor het eigen pensioen? Naast het zorgdragen voor financiële zaken hebben veel ondernemers ook behoefte aan een stukje financiële planning en pensioenadvies. Een specialistische vraag, waar een stevig antwoord tegenover moet staan.

Voor accountantskantoren, groot of klein, kan ik een waardevolle aanvulling zijn op het bestaande dienstenpakket. Mijn jarenlange ervaring als financieel planner en pensioenadviseur zet ik graag in. Met als resultaat: een helder en overzichtelijk advies voor jouw ondernemende cliënten.

Ben je accountant? Of werk je bij een accountantskantoor? En merk je dat de vraag naar pensioenadvies of financiële planning speelt bij ondernemers binnen je klantenbestand? Ik help je graag met allerhande advies. Ook sta ik open voor samenwerkingsverbanden, bel of mail me gerust voor meer informatie.