Vraag advies aan

Actief als familierecht-advocaat of mediator?

Als advocaat bevind je je midden in het web van wet- en regelgeving. Je haalt dagelijks het beste uit elke situatie voor je cliënten. In veel gevallen krijg je ook te maken met de financiële aspecten van een zaak. En juist die momenten vragen om extra expertise en nauwkeurigheid.

Een echtscheiding: een vervelende situatie voor alle betrokken partijen. Als advocaat kun je verwikkeld raken in specifieke materie als de pensioenverdeling. Want hoe wordt het pensioen verdeeld na scheiding? Waar heeft je cliënt recht op? Ook in het geval van ontslag komt er flink wat reken- en uitzoekwerk om de hoek kijken. En is het belangrijk dat er voor een goede afwikkeling wordt zorggedragen.

Als ervaren pensioenadviseur en financieel planner zorg ik voor een stukje zekerheid bij jouw cliënten. Ik adviseer en geef inzicht in de situatie, hoe lastig deze ook is. Zeker in roerige tijden is rust en overzicht van onschatbare waarde: te weten dat het financiële stuk goed geregeld is.

Ben je werkzaam als familierechtadvocaat? En heb je op dagelijkse basis te maken met lastige vraagstukken als pensioenverdeling of de financiële situatie van je cliënten na scheiding? Neem gerust contact op, ik help je graag. Ook arbeidsrechtadvocaten zijn van harte welkom voor financieel advies en berekeningen op maat.