Vraag advies aan

Pensioenadvies en financiële planning

Creantis geeft pensioenadvies. Hierbij gaat het vooral om het geven van inzicht in de huidige pensioensituatie. En de manier waarop het pensioen kan worden opgebouwd in de toekomst, het zogenaamde ‘appeltje voor de dorst’. Ook helpt Creantis mensen die – als gevolg van een scheiding – de opgebouwde pensioenrechten moeten verdelen.

Wat heb ik aan besteedbaar inkomen? Welke in- en uitgaven kan ik verwachten in de toekomst? Financiële planning geeft een helder overzicht in de financiën en de toekomst. Je weet in een handomdraai hoe jij of je cliënt ervoor staat. Ook fijn: je houdt zelf meer tijd over voor andere zaken.

Vertel mij meer

Onafhankelijk advies

Waarom een onafhankelijk advies zo waardevol is.

Creantis is niet gelieerd aan banken, verzekeringsmaatschappijen of pensioenfondsen. Daarom kan Creantis een onafhankelijk advies garanderen.

Vraag advies aan
D

De stappen

Vrijblijvende kennismaking

We maken eerst kennis. Dat kan telefonisch. Maar ik kom ook graag bij u langs. Samen bespreken we uw adviesvraag.

Vrijblijvend voorstel

Op basis van uw adviesvraag maken wij een voorstel op maat. Wij werken zo veel mogelijk met vaste prijsafspraken, dus geen verrassingen achteraf.

Advies rapport

Na uw akkoord gaan wij aan de slag met het schrijven van het advies. Zodra het advies gereed is, ontvangt u het advies per email.

(Na)bespreking

Als u na het lezen van het advies nog vragen heeft, kunt u deze vragen telefonisch stellen aan uw adviseur. Zonder extra kosten.

Download de flyer voor advocaten

Ben je werkzaam als familierechtadvocaat? En heb je op dagelijkse basis te maken met lastige vraagstukken als pensioenverdeling of de financiële situatie van je cliënten na scheiding? Download dan de flyer en neem contact met ons op!

Download
  • Direct toepasbaar advies
  • Persoonlijke benadering
  • Kort, krachtig en begrijpbaar

Maak direct kennis, plan een vrijblijvend gesprek in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
W

Wat anderen zeggen

Maartje Braat (Van Haeften & Braat Advocaten, Den Haag)

"Als familierechtadvocaat werk ik met regelmaat samen met Roelof in zaken waar sprake is van ingewikkelde pensioenproblematiek. Iedere keer weer leidt dit tot een prettige samenwerking. Roelof is altijd goed bereikbaar en in staat om op korte termijn een gedegen en duidelijk advies te geven. Roelof heeft hierbij een menselijke benadering en zijn adviezen zijn helder en praktisch, waardoor cliënten in staat worden gesteld keuzes ten aanzien van het pensioen te maken." Maartje Braat

Mr. Rachel Vlielander-Jongerius (Rietmeesters, Utrecht)

“Als advocaat en scheidingsmediator heb ik in nagenoeg iedere zaak te maken met pensioenkwesties. Dan kan een reguliere vervening van pensioenaanspraken (WVPS) betreffen maar ook conversie of pensioen in eigen beheer. Inmiddels werk ik al geruime tijd tot volle tevredenheid met Roelof de Pater samen. Roelof is zeer deskundig en punctueel en is van alle facetten van pensioen op de hoogte. Dat is belangrijk omdat pensioenzaken vaak niet of niet goed worden geregeld in het kader van een echtscheiding. Ik kan alle advocaten en scheidingsmediators een samenwerking met Roelof dan ook van harte aanbevelen." Rachel Vlielander

Sanne Odekerken (Küppers & Odekerken, Breda)

"Onlangs heb ik Roelof ingeschakeld met het verzoek om voor cliënten in een echtscheidingssituatie een pensioenrapportage op te maken. Roelof is in staat om voor een scherp tarief, binnen een redelijke termijn, een compleet rapport in leesbare taal en met een helder advies voor de betrokken cliënt(en) uit te werken. Bij een volgende gelegenheid raadpleeg ik hem graag weer!" Sanne Odekerken